Veckans Lunch

Vecka:

8

Måndag:   
Kokt kalv i dillsås
 
 
Tisdag:
Stekt strömming serveras med lingon och potatismos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onsdag:  
 
 
Oxbringa serveras med rotmos, senap och pepparrotssås
 
 
Torsdag:
Stekt kycklingfilé serveras med rostade rotfrukter och dragonsås
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag: 
Gordon bleu serveras med ugnsbakad potatis och ärtor
 
 
Veckans Grill:
 
Oxbiff serveras med örtsmör och klyftpotatis
 
Veckans fisk: 
Rökt makrill serveras med stekta tomater och pepparrot
 
Veckans vegetariska: 
Morotssoppa serveras med syltad ingefära
 
 

Lunch mellan 11-14, Salladsbuffé, nybakat bröd och Sodavatten ingår.

Småbåtshamnen 26, 263 39 Höganäs
Skapad av NåUt