Veckans Lunch

Vecka:

3

Måndag:  

Kalops serveras med rödbetor och persilja

Tisdag:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polentastekt sejfilé serveras med gubbröra och brynt smör

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onsdag:
 
 
 
 
 
 
 
Oxbringa serveras med rotmos, pepparrotssås och senap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Torsdag:

Pannbiff serveras med stekt lök, saltgurka och skysås

Fredag:

Raggmunk serveras med stekt fläsk och lingon

Veckans Grill:

Rödvinsmarinerat oxspett serveras med örtsås

Veckans fisk:

Rökt makrill serveras med pocherat ägg och brynt smör

Veckans vegetariska:

Polentakaka serveras med syltade betor och fänkålskräm

Lunch mellan 11-14, Salladsbuffé, nybakat bröd och Sodavatten ingår.

Småbåtshamnen 26, 263 39 Höganäs
Skapad av NåUt